Mooma

EL MAS SAULOT, Palau Sator.

El Mas Saulot, amb una experiència familiar de més de 50 anys en l’àmbit fructícola ofereix productes derivats de la poma.  Els productes són km0 ja que la totalitat de la matèria prima prové de les pròpies plantacions situades a Palau-Sator (Baix Empordà). Fruit del seu treball i dedicació a la poma, neix Mooma, és el nom dels productes com; els sucs, vinagres, i la sidra,… elaborats al mas, fruit de l’afany d’innovació d’una família tradicional fruitera.
Amb el Baix Empordà com a escenari i molts anys d’esforç, proves i millores per a buscar l’excel·lència dels seus productes neix la sidra Mooma i altres derivats de la poma. Es tracta d’una beguda fresca, completament natural, de circuit curt, baixa en alcohol i saludable.

La sidra és elaborada seguint el seu procés: selecció de pomes, barreja segons les característiques, maceració, premsa i fermentació.

D’aquesta manera, amb una matèria prima local de primera qualitat, passió, amor i dedicació pretenem treure el millor gust, aroma i sabor de la terra.

               

Fatal error: Call to undefined function wp_parse_list() in /usr/home/masosemporda.com/web/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 485