Escola Natura a Torroella de Montgrí, La Coloma

Avui us volem presentar una iniciativa d’una família que s’ha anat renovant i reinventant amb el temps, us volem presentar l’Escola Natura la Coloma, de la família Muxach.

Allà hi podreu trobar en Jordi i la seva família, una oportunitat única per conèixer de primera mà la vida al camp, l’ofici de pastor i el funcionament d’una granja en actiu.

5786207.jpg   Escanear0016

Al Mas Muxach, gaudireu en primera persona d’una exhibició de gossos d’atura amb diferents tipus de bestiar. Podreu admirar i descobrir les habilitats i obediència dels gossos de pastor, tot conduint un ramat d’ovelles, ànecs i oques. A més, tindreu l’oportunitat de conèixer una professió ancestral, gairebé extingida:  el vell ofici de pastor.

Podreu trobar activitats per a Escoles,  així com activitats per grups o famílies. Se us mostrarà una raça autòctona d’ovelles, la Ripollesa, que ha estat seleccionada per en Jordi durant dècades amb la finalitat de preservar-la i millorar el seu rendiment. Veureu el dia a dia d’una petita explotació ramadera familiar, el seu maneig i totes les activitats que s’hi desenvolupen.

 

Fatal error: Call to undefined function wp_parse_list() in /usr/home/masosemporda.com/web/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 485