LA POMA

Golden ReindersFuji Zhen Aztec 1 (9-10-2006)Avui volem dedicar unes paraules a la POMA,

una de les nostres

visites guiades

que més us sorprendran.

 

És un dels fruits d’arbre més cultivats del món, i a Torroella de Montgrí i l’Estartit, fa molts anys que ens hi dediquem i són boníssimes.

L’arbre és petit i de fulla caduca, arribant a tenir de tres a dotze metres d’alçada, amb una corona àmplia, sovint densa i fina. Hi ha més de 7.500 varietats de pomes. Les diferents varietats es distribueixen en climes temperats i subtropicals, ja que els pomers no floreixen en les zones tropicalsi el Baix Empordà, és una zona ideal per a les pomeres.

De la mà d’un guia professional i del  propi productor en el seu camp, descobrireu un món apasionan i al costat de casa!!!

Pel que fa referència als beneficiosos efectes del consum de fruita per a la salut,  les investigacions suggereixen que les pomes poden reduir el risc de càncer de còlon, de pròstata i de pulmó.

En comparació amb moltes altres fruites i hortalisses les pomes contenen, per una banda, unes quantitats relativament baixes de vitamina C, però per l’altra, són una font rica d’altres compostos antioxidants. El contingut de fibra, encara que menor que en la majoria de les fruites, ajuda a regular els moviments de l’intestí. També poden ajudar amb malalties del cor, contribueix a la pèrdua de pes, i al control del colesterol i són aliments voluminosos en relació al seu baix contingut calòric, com la majoria de les fruites i hortalisses

Fatal error: Call to undefined function wp_parse_list() in /usr/home/masosemporda.com/web/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 485